Sponsoring

Als Twentse onderneming versterken wij graag met andere initiatiefnemers de regio Twente. Dit doen wij mede door het ondersteunen, stimuleren en sponsoren van regionale evenementen, activiteiten, organisaties en instellingen.

Ons streven hierbij is om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor een langdurige relatie met onze klanten en leveranciers. Wij sponsoren:

FBK Games
FBK Games is de Nederlandse klassieker in de atletieksport. Het evenement maakt deel uit van de IAAF World Challenge. Zowel de nationale als internationale atletiektop gaat dit weekend voor de beste tijden en verste afstanden. De energie en snelheid die deze atleten in de sport stoppen om de top te bereiken, past bij de passie die wij als leverancier steken in de snelheid van glasvezelverbindingen. Mede daarom verzorgen wij de glasvezelverbinding tijdens dit evenementen en zijn wij trotse sponsor.

FC Twente

Als Twentse onderneming zijn wij trouwe supporter van FC Twente. Bij elke thuiswedstrijd moedigen enkele medewerkers het team dan ook aan in de Grolsch Veste. Mede door deze fanatieke collega’s zijn wij lid van de FC Twente Supportgroep. Daarmee dragen wij ons steentje bij aan de ontwikkeling van Twente als regio en FC Twente in het bijzonder. Daarnaast zijn wij ook lid van de TOS Businessclub; een sport- en zakenplatform voor het bedrijfsleven in Oost-Nederland. Al met al dragen wij FC Twente een warm hart toe.

Hippisch Centrum Barneveld – RSV Barneveld
De krachten bundelen. Dat deden de landelijke rijverenigingen de Schaffelaar, Vrijheid en ponyclub de Schaffelaartjes. Ruitersportvereniging RSV Barneveld was het eindresultaat.

Kunst In het Volkspark
Kunst in het Volkspark is uitgegroeid tot het grootste outdoor culturele event van Enschede met een breed cultureel programma waar de beeldende kunst centraal staat. Het evenement is ontstaan in 1993 uit het initiatief van De Twentsche Courant Tubantia en de Westfalische Nachrichten uit Munster. Het doel van de organisatie is het organiseren van een kunstevenement dat voor iedereen toegankelijk is.

Mediant
Iedereen moet onbezorgd kunnen genieten van het leven. Voor veel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Zij ervaren beperkingen in wat ze willen en kunnen doen. Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan deze mensen met psychische of psychiatrische problemen. TReNT Glasvezel wenst dat iedereen kan genieten van het leven, ook als zij beperkingen ervaringen. Om die reden ondersteunen wij Mediant.

Military Boekelo
Het Military Boekelo – Enschede is één van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Topruiters uit de hele wereld komen naar het Twentse landschap om deel te nemen aan de Military. Wij zijn al negen jaar trotse partner van dit evenement doordat wij de glasvezelverbinding verzorgen op het terrein van de Military dat de basis biedt voor de automatisering op het terrein.

 

Rijksmuseum Twenthe
Rijksmuseum Twenthe is het museum van de verbeelding. Met hun kunstcollectie, bruiklenen en schenkingen worden jaarlijks 10 tentoonstellingen georganiseerd waarbij elke tentoonstelling ons iets verteld over de cultuur in heden of verleden.

Solar Team Twente
Snelheid; daar draait het om bij het solarteam van de Universiteit Twente. Het solarteam bestaat uit negentien studenten van de Universiteit Twente en Saxion die om de twee jaar meedoen aan de World Solar Challenge. Dé prestigieuze race voor auto’s die rijden op zonne-energie. Net als het solarteam gaan wij altijd voor snelheid. Dat geldt voor de snelheid van onze glasvezelverbindingen maar ook voor de oplevering van de verbindingen. Wij houden van snel schakelen.

Zwarte Cross
Het grootste betaalde muziekfestival van Nederland vraagt om een snelle internetverbinding om alles op het gebied van automatisering in goede banen te kunnen leiden. Daarom voorzien wij al jaren het terrein van de Zwarte Cross van een glasvezelverbinding. Niets is onmogelijk bij de bezoekers en organisatie van dit evenement, waar wij als organisatie ons voor 100% in kunnen vinden.

MACL
Motor- en Autoclub Lichtenvoorde heeft als doel het bevorderen van de motorsport in het algemeen. De cross tijdens de Zwarte Cross vindt dan ook plaats op hun baan. Niet zo gek dat zij als het broertje van de Zwarte Cross worden gezien. Op hun terrein hebben wij dan ook een glasvezelnetwerk aangelegd voor dit grootste evenement.