Dark fiber voor non profit organisaties

Voor zorginstellingen

Zorginstellingen bshutterstock_101761009estaan vaak uit meerdere locaties. Door consolidatie van ICT-systemen en telefonie is zowel functionele als efficiency voordelen te behalen. Daarnaast wordt er steeds meer gevraagd van een bedrijfsnetwerk door het versturen van grote (foto)bestanden en de toenemende vraag naar zorg op afstand. Dark fiber van TReNT Glasvezel biedt de infrastructuur die dergelijke toepassingen mogelijk maakt.

Zorginstellingen uit de klantenkring van TReNT Glasvezel zijn o.a. Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuisgroep Twente, Het Roessingh en Streek Ziekenhuis Koningin Beatrix. Wilt u een volledige lijst van klanten uit de zorg? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor onderwijsinstellingen

De digitalisshutterstock_132445355ering van het onderwijs zorgt voor snelle toename van het internetgebruik in het klaslokaal. Ook multimedia maken steeds vaker onderdeel uit van het lesprogramma. Als er één branche is die behoefte heeft aan internet met zeer hoge bandbreedtes, dan is dat wel het onderwijs. Dark fiber, in combinatie met een koppeling op de digitale marktplaats NDIX, biedt de basis die nodig is om mee te gaan in de ontwikkelingen die in het onderwijs gaande zijn.

Onderwijsinstellingen die u voorgegaan zijn: o.a. Saxion Hogescholen, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Universiteit Twente, Achterhoek VO, Het Stedelijk Lyceum, ROC van Twente en AOC Oost

Redundantie

Wanneer uw verbindingen dermate bedrijfskritisch zijn dat uitval eigenlijk niet mag voorkomen dan kan een redundante verbinding de zekerheid bieden die u nodig heeft. Redundantie wil zeggen dat er twee volledig gescheiden tracés gebruikt worden om uw locatie op glasvezel aan te sluiten. Wanneer één verbinding onverhoopt mocht uitvallen heeft u nog de beschikking tot de tweede lijn. Redundantie is altijd maatwerk, neemt u daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden van redundantie te bespreken.