De mensen van TReNT

TReNT Glasvezel - Wald

Wald is directeur. Hij bepaalt en formuleert de strategie en het beleid en voert de algemene leiding over het bedrijf.

 

 

Wald Been, directeur

 

TReNT Glasvezel - AnnaAls medewerker verkoop binnendienst, ondersteunt Anna de afdeling verkoop met diverse administratieve werkzaamheden. Één van haar belangrijkste taken is contractmanagement. Tevens bewaakt ze de voortgang van verschillende trajecten binnen de afdeling.

 

Anna Aleksani, binnendienst verkoop

 

TReNT Glasvezel - ErikErik bewaakt en waarborgt de technische oplevering van de glasvezelverbinding. Ook ondersteunt hij Sales met technische informatie zodat TReNT de klant altijd de beste oplossing kan bieden.

 

Erik Flederus, projectleider

 

TReNT Glasvezel - PeterAls projectleider draagt Peter bij aan een correcte en snelle oplevering van de glasvezelverbinding en denkt hij mee over technische oplossingen om de klant zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Peter Hartemink, projectleider

 

TReNT Glasvezel - HarmenNaast realisatie van het netwerk bewaakt Harmen de afspraken met de beheersorganisatie van TReNT en is hij verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden om het netwerk een 24*7 dienstverlening te kunnen waarborgen.

 

Harmen ten Kate-Busschers, projectleider
 

 

TReNT Glasvezel - EwoutEwout is salesmanager. Hij is veelal bezig met het analyseren en signaleren van ontwikkelingen en trends op het gebied van glasvezel.

 

 

Ewout Naafs, salesmanager

 

TReNT Glasvezel - BartDe werkzaamheden van Bart bestaan voornamelijk uit het inrichten,
onderhouden en uitbouwen van een effectief partnerkanaal. Hij is het aanspreekpunt voor onze partners en providers op het NDIX-netwerk.

 

Bart Riesewijk, accountmanager

 

TReNT Glasvezel ChristelChristel is controller en verantwoordelijk voor het financiële en fiscale beleid van de organisatie.

 

 

Christel De Vries-Slot, controller

 

TReNT Glasvezel - IweIwe is de contactpersoon voor vraagbundeling op bedrijventerreinen en cameraprojecten. Tevens is hij specialist in toepassingen over glasvezel voor het MKB.

 

Iwe Welker, accountmanager

 

TReNT Glasvezel - ErnaErna is coördinator Interne Zaken. Tot haar taken behoren o.a. personeelszaken, Arbo, officemanagement, kwaliteitsbeheer en marketing.

 

 

Erna Wolberink-Finkers, interne zaken

 

TReNT Glasvezel - MyronMyron stuurt de afdeling Operations aan. Daarnaast onderhoudt hij de contacten met de huidige klanten waarbij gestreefd wordt naar continuïteit van de relatie.

 

 

Myron Wolters, manager operations

 

TReNT Glasvezel - Erik JanErik Jan is key-accountmanager en bedient daarbij de non-profitsector. Zijn focus ligt op uitbreiding van het bestaande netwerk van TReNT.

 

 

Erik Jan Zuil, key-accountmanager

 

Tom  is projecttomleider operations. Hij draagt onder andere zorg voor de correcte oplevering van de glasvezelverbindingen aan nieuwe klanten. Daarnaast ondersteunt hij sales met kostprijscalculaties en denkt hij mee om tot het beste netwerkontwerp voor de eindklant te komen.

 

Tom Brinks, projectleider

 

Edwin is accountmanager en bedient daarbij de groot zakelijke markt. Zijn focus ligt op klanten die verbindingen naar andere vestigingen of naar datacenters nodig hebben.

 


Edwin de Steenhuijsen Piters,
accountmanager

 

Ewout is financieel administrateur en ondersteunt de afdeling Finance. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele financiële en administratieve processen van onze organisatie.

 


Ewout Koldenhof,
financieel administrateur

 

Rianne is secretaresse. Naast haar secretariële werkzaamheden is ze medeverantwoordelijk voor de marketingcommunicatie.

 


Rianne Hendriksen,
secretaresse / marketingmedewerkster

 

Als projectleider operations begeleidt en bewaakt Martijn de voortgang van de aanlegprojecten om zo een correcte oplevering van de glasvezelverbindingen te garanderen. Tevens ondersteunt hij de afdeling Sales door hen te voorzien van technische informatie.

 

Martijn Mooiprojectleider

Bram is trainee en zal de komende periode de afdeling sales ondersteunen. Een belangrijk onderdeel hierin zijn de contractverleningen binnen TReNT.


Bram, 
trainee via Fast Forward