Onze klanten

TReNT Glasvezel exploiteert een snelgroeiend, omvangrijk en fijnmazig glasvezelnetwerk in Overijssel en Gelderland. Het netwerk heeft een lengte van meer dan 1000 kilometer. Daarop zijn ongeveer 550 organisaties aangesloten met ca. 1100 locaties (per 1 december 2016)

logo-beleving-klant-up

Om te weten wat er onder onze klanten leeft houden we elke twee jaar een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek. De respons hierop is hoog en, wat nog veel belangrijker is, de tevredenheid ook.

Uit ons klanttevredenheidsonderzoek uit 2012 is gebleken dat onze klanten ons gemiddeld waarderen met het cijfer 8,2. Dit is natuurlijk een cijfer om trots op te zijn! Als kers op de taart zijn we begin 2013 hiervoor beloond met een belevingsaward voor best presterende organisatie op het gebied van Klantbeleving. Eind 2014 is het meest recente klanttevredenheidsonderzoek gehouden ook hiervoor scoorden we een 8,2.

Onderstaand vindt u een selectie van onze klanten. Mocht u een volledige referentielijst willen ontvangen of zich in verbinding willen stellen met één van onze klanten kunt u gerust contact met ons opnemen.

Klanten van TReNT Glasvezel zijn onder andere:

MOBA  UT  kramp1jpg Grolsch logo intermetzo MST download  Logo_Twente_Milieu  ref  rocrivor